Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (35x)
17. 1. 2017
sticky toffee pudding
Apetitonline.cz
Sticky toffee pudding
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (35x)

Naše čtenářka Lenka Jíšová ze Znojma nám poslala recept na sticky toffee pudding, vláčný anglický dezert, který připomíná náš litý perník a podává se s karamelovou omáčkou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 dílků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 dílků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 173.15 kcal
  • Bílkoviny 3.2 g
  • Sacharidy 25.7 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Historie čaje o páté: Tradici má na svědomí přítelkyně královny Viktorie

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009

Související články

Škvarková pomazánka.

Škvarková pomazánka: Klasika české kuchyně, která nikdy nezklame

Škvarková pomazánka je klasika, která voní česnekem a poctivou českou kuchyní. Hodí se nejen jako rychlé pohoštění pro návštěvu, ale i jako sytá svačina nebo snídaně na víkend. Můžete ji dochutit pikantní zeleninovou směsí, ale skvěle chutná i v jemnější verzi. Vždy potěší jednoduchostí i výraznou chutí, která v sobě nese kousek tradičního českého kulinárního umu.