Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,2 (53x)
18. 7. 2014
Brioška z pekárny
Pixabay.com
Brioška z pekárny
Pixabay.com


Velmi snadné
< 90 min
4,2 (53x)

Pravá francouzská brioška je krásně žlutá a má plnou chuť, je zároveň tak trochu sladká a tak trochu slaná. Můžete si ji namazat máslem a marmeládou, nebo ji obložit plátky sýru, šunky a zeleniny. A pokud máte domácí pekárnu, briošku připravíte levou zadní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 kg briošky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 kg briošky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4503 kcal
  • Bílkoviny 153 g
  • Sacharidy 405 g
  • Tuky 236 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Brioška z pekárny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet