Co vznikne spojením vítěze vinařské soutěže Prague Wine Trophy a restaurace, kterou vede nápaditý šéfkuchař? Labužnický tandem!
Díky němu můžete po celý příští týden ochutnávat menu, které u příležitosti festivalu Prague Wine Week sestavil Petr Hajný, šéfkuchař restaurace Chagall’s Club. Každý ze tří chodů degustačního menu doplňuje víno, které vybral Miroslav Majer z vinařství Vinselekt Michlovský. Přijďte se přesvědčit, zda i vás zaujme kombinace šneků s petrželkovým velouté a ryzlinku vlašského či snoubení sladkého crème brulée s tramínem červeným.
Tandemové menu:
- Restovaní šneci s petrželkovým velouté a karotkou, Ryzlink vlašský 2008, pozdní sběr Vinum Palaviense
- Telecí svíčková s pečenými brambůrkami a omáčkou z červeného vína, Rulandské modré 2007, pozdní sběr Michlovský
- Crème brûlée ze zeleného čaje s vanilkovou zmrzlinou, Tramín červený 2009, výběr z hroznů Michlovský
Co: Speciální menu
Kdy: Od 24. do 30. ledna 2011
Kde: Chagall’s Club Restaurant, Kozí 5, Praha 1
Za kolik: 450 Kč
Info: www.chagallsclubrestaurant.cz