Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí svíčková a rulandské modré v restauraci Chagall’s Club

steak
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Co vznikne spojením vítěze vinařské soutěže Prague Wine Trophy a restaurace, kterou vede nápaditý šéfkuchař? Labužnický tandem!

Díky němu můžete po celý příští týden ochutnávat menu, které u příležitosti festivalu Prague Wine Week sestavil Petr Hajný, šéfkuchař restaurace Chagall’s Club. Každý ze tří chodů degustačního menu doplňuje víno, které vybral Miroslav Majer z vinařství Vinselekt Michlovský. Přijďte se přesvědčit, zda i vás zaujme kombinace šneků s petrželkovým velouté a ryzlinku vlašského či snoubení sladkého crème brulée s tramínem červeným.

Tandemové menu:

  • Restovaní šneci s petrželkovým velouté a karotkou, Ryzlink vlašský 2008, pozdní sběr Vinum Palaviense
  • Telecí svíčková s pečenými brambůrkami a omáčkou z červeného vína, Rulandské modré 2007, pozdní sběr Michlovský
  • Crème brûlée ze zeleného čaje s vanilkovou zmrzlinou, Tramín červený 2009, výběr z hroznů Michlovský

Co: Speciální menu
Kdy: Od 24. do 30. ledna 2011
Kde: Chagall’s Club Restaurant, Kozí 5, Praha 1
Za kolik: 450 Kč
Info: www.chagallsclubrestaurant.cz

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín