0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí svíčková a rulandské modré v restauraci Chagall’s Club

steak
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Co vznikne spojením vítěze vinařské soutěže Prague Wine Trophy a restaurace, kterou vede nápaditý šéfkuchař? Labužnický tandem!

Díky němu můžete po celý příští týden ochutnávat menu, které u příležitosti festivalu Prague Wine Week sestavil Petr Hajný, šéfkuchař restaurace Chagall’s Club. Každý ze tří chodů degustačního menu doplňuje víno, které vybral Miroslav Majer z vinařství Vinselekt Michlovský. Přijďte se přesvědčit, zda i vás zaujme kombinace šneků s petrželkovým velouté a ryzlinku vlašského či snoubení sladkého crème brulée s tramínem červeným.

Tandemové menu:

  • Restovaní šneci s petrželkovým velouté a karotkou, Ryzlink vlašský 2008, pozdní sběr Vinum Palaviense
  • Telecí svíčková s pečenými brambůrkami a omáčkou z červeného vína, Rulandské modré 2007, pozdní sběr Michlovský
  • Crème brûlée ze zeleného čaje s vanilkovou zmrzlinou, Tramín červený 2009, výběr z hroznů Michlovský


Co: Speciální menu
Kdy: Od 24. do 30. ledna 2011
Kde: Chagall’s Club Restaurant, Kozí 5, Praha 1
Za kolik: 450 Kč
Info: www.chagallsclubrestaurant.cz

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč