0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy na víkend: Švestkobraní i další akce

jídlo na talíři
ZDROJ: Archiv
sdílet:

I druhý říjnový víkend pro vás máme tipy, kam za dobrým jídlem, pitím a zábavou. 

Husobraní a Cider festival, Smíchovská náplavka

street food

Již po čtvrté se na Smíchovské náplavce uskuteční Husobraní a Cider festival. Bude se péci více jak 1000 hus a čepovat na 15 druhů cideru. Ochutnáte nejen klasickou pečenou husu, ale také husí játra, husu konfitovanou, uzenou, BBQ husu, husí burger, roládu, paštiku, kaldoun, lokše maštěné husím sádlem a další. Ten, kdo je zvyklý mastnotu zapíjet pivem, si bude moci vybrat z několika druhů piv od malých pivovarů a ciderů od českých i zahraničních cidrerií.

  • Vstupné: 50,-Kč (děti do 12let a ZTP vstup zdarma), 14.10.2017 od 10:00 do 18:00

Prague coffee festival 2017, Hybernská

prague coffee festival

V centru Prahy můžete o víkendu také zavítat na šestý ročník Prague Coffee Festivalu, který se uskuteční 14.-15. 10. 2017 v nově otevřeném komunitním prostoru Kampus Hybernská. Festival je především pro milovníky kávy, kteří budou mít možnost ochutnat spousty druhů káv, ale zúčastnit se také workshopů. Z kapacitních důvodů je proto nutné, aby se návštěvníci na workshopy nahlásili při koupi vstupenek zde: http://coffeefest.cz/vstupenky/. Děti do 15 let mají vstup zdarma. 14.10. -15.10 2017 od 10:00

Švestkové trhy v Českých Budějovicích

jídlo na talíři

Na českobudějovickém náměstí budou probíhat v polovině října švestkové trhy. Můžete si užít příjemnou atmosféru ukončeného léta a sklizně. Představí se na 120 stánků s pěstitely, farmáři, , prodejci, ale i řemeslníky s originálním zbožím. Děti se zabaví v dětských dílničkách, mohou ale společně s rodiči sledovat sklářské dílny, umění řezbářů i ukázky zručných košíkářů a tkalců. Samozřejmostí jsou švestkové, slané i slané speciality a mnoho dalšího skvělého jídla a pití.

  • Vstup zdarma. 13.10.-14.10.2017 9:00 – 17:00

Související články

Zajíc, králík, švestky
  • Zajímavosti

Zajíc, králík, švestky

Co: Kurz vařeníKdy: 16. září 2010 od 17.45Kde: Café Restaurant ESPRIT, Praha 4Za kolik: 2490 KčInfo: www.holidayinn.cz ...
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit