Tenhle bezmasý burger s plackou z fazolí a rýže má tak skvělý vzhled i chuť, že na něj můžete pozvat vegany i masožravce. Omáčka chipotle, guacamole a křupavá zelenina se k tomuto veganskému hamburgeru jednoznačně hodí.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na burgery
Na naloženou cibuli
Na omáčku chipotle
Na guacamole
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 496.25 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 78.75 g
- Tuky 11 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.