Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,8 (22x)
18. 7. 2014
Aromatické kuřecí kari


< 60 min
3,8 (22x)
Rychlá a vydatná večeře, která zahřeje.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 585.25 kcal
  • Bílkoviny 38.75 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 44.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Aromatické kuřecí kari

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Zelňačka

Zelňačka jako elixír: Staročeská polévka, kterou s oblibou připravovaly už naše prababičky

Zelňačka – tradiční česká polévka, kterou milují například i Slováci, Poláci a Němci, zasytí a zahřeje. Její kouzlo spočívá v dokonalé kombinaci ingrediencí: základ tvoří kysané zelí, cibule, vařené brambory a obvykle také klobáska. Ač je tato polévka dominantou hlavně podzimních obědů a teplých večeří, své kouzlo má i na jaře, když se objeví chladnější dny. Její příprava není složitá, výsledek však nadchne každého milovníka poctivé české kuchyně.