Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kuřecí kapsa s kozím sýrem
Kuřecí kapsa
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kuřecí kapsa s kozím sýrem

4.5/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1674 kcal
Bílkoviny 220 g
Sacharidy 5 g
Tuky 82 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S kozím sýrem...

Suroviny

bez kůže
měkký
slanina 4 plátky
šalvěj 4 lístky
sůl
pepř
čerstvě mletý
olivový olej 1 PL

Postup

1

Kuřecí prsa podélně nakrojte tak, aby vznikla kapsa.

2

Naplňte ji kozím sýrem, každý kousek masa pevně obalte ve dvou plátcích slaniny a vsuňte pod ni šalvějové lístky. Pokud se kapsa rozbaluje, připevněte slaninu kuchyňským provázkem nebo ji spíchněte párátkem.

3

Osolte a opepřete a kuře položte do zapékací misky.

4

Zalijte lžící olivového oleje a pečte v troubě cca 30 minut. Výborné s gratinovanými brambory a pórkem!

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/3

Komentáře

25.01.2015 14:31

Mohli byste prosím ještě napsat na kolik stupňů se to má péct? Děkuji

20.10.2015 11:46

Kamile, pečte je na 220 °C.

14.09.2007 08:33
Recept se nachází v č.3/07, str.18
04.06.2007 11:14
Chuťový výsledek byl vynikající, čerstvou šalvěj ze zahádky naopak vřele doporučuji a kozí sýr - není se čeho obávat, je to mňamka
24.05.2007 11:01
Jelikož kozí sýr mi příliš nevoní,udělala jsem malou proměnu-místo kozího sýra jsem použila hermelín a místo šalvějě,která mi přišla moc aromatická jsem použila koření Steak Grill od avokáda-je to koření,které není tak jemné a dodalo vynikající chuť,pikantní...

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...