Použijete-li na žhavé srdce bábovičky bílou čokoládu, dočkáte se při krájení efektního překvapení: tmavé těsto skrývá tekutou bílou čokoládu. Bábovičky se srdcem y bílé čokolády jsou skvělým dezertem na neděli i na romantickou večeři.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 838.25 kcal
- Bílkoviny 18.25 g
- Sacharidy 65 g
- Tuky 56.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004