Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cupcaky s jahodovým srdíčkem

Nejlepší způsob, jak říct: Miluji tě!

Vydání: 2014/2
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 12 cupcaků
Doba přípravy: Do hodiny
PT15M
Pečení 0:15
Americká

Ingredience

Příprava jídla

1 Upečte muffiny podle základního receptu, papírové košíčky ale naplňte skoro až po okraj, aby vám více vyběhly.

2 Muffiny nechte zcela vychladnout a seřízněte vršek, který je nad papírovým košíčkem. Seříznutou část obraťte řezem nahoru a pomocí vykrajovátka ve tvaru srdce z něj uprostřed vykrojte srdíčko. Seříznutou část obraťte zpět řezem dolů a spolu s vykrojeným srdíčkem pocukrujte moučkovým cukrem.

3 Jahody s cukrem rozmixujte najemno. V míse smíchejte smetanu se ztužovačem a vyšlehejte ji do polotuha, přidejte jahody a vyšlehejte dotuha.

4 Na spodní část cupcaku naneste pomocí lžičky vrstvu krému (po stranách potřete muffin jen tence, zato uprostřed naneste krému hodně). Přiklopte částí s vykrojeným srdcem a malinko stlačte. Krém v srdci uhlaďte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Čokoládové muffiny

Cupcaky s fondánem

Citronové cupcaky

Vanilkové muffiny

Sladká kytice cupcaků

Mandlové cupcaky s čokoládovým krémem

Sladké cupcaky

Nejsladší Valentýn

Přidat komentář