Zmrzlina bez zmrzlinovače vyžaduje více času i péče, ale jde to. Tady je recept, jak připravit skvělou banánovou zmrzlinu, kterou ocení děti v horkých letních dnech i v případě, že nevíte, jak zpracovat přezrálé banány. Servírujte ji k palačinkám, do zmrzlinových pohárů se sezónním ovocem nebo jen tak, v oplatkovém kornoutku. Zkrátka skvělá zmrzlina i bez speciálního přístroje! Podobně můžete zamrazit i jiné měkké, vyzrálé ovoce.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 267.25 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 37 g
- Tuky 12.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008