Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (227x)
18. 7. 2014
Banánová zmrzlina
Apetit
Banánová zmrzlina
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (227x)

Zmrzlina bez zmrzlinovače vyžaduje více času i péče, ale jde to. Tady je recept, jak připravit skvělou banánovou zmrzlinu, kterou ocení děti v horkých letních dnech i v případě, že nevíte, jak zpracovat přezrálé banány. Servírujte ji k palačinkám, do zmrzlinových pohárů se sezónním ovocem nebo jen tak, v oplatkovém kornoutku. Zkrátka skvělá zmrzlina i bez speciálního přístroje! Podobně můžete zamrazit i jiné měkké, vyzrálé ovoce.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 267.25 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 12.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(227 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

BeBe střecha s banánem
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008

Související články

banány

Není banán jako banán: obyčejný, fairtrade nebo bio?

Banány jsou celosvětově jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce. Jeden z online obchodů s potravinami je dokonce uvádí jako nejprodávanější produkt z celého svého sortimentu. Který z nich si však vybrat? Jaký je rozdíl mezi banánem bio, fairtrade nebo obyčejným? A odkud k nám banány vlastně putují?