Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,3 (10x)
10. 10. 2023
Blesková špenátová pizza
Apetit
Blesková špenátová „pizza“
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,3 (10x)

„Pizza“ za 15 minut? Ano! Tentokrát pomůžeme lehkým podvodem – místo korpusu použijeme tortillu. Obložte ji podle chuti a libosti, zapečte a během 10 minut můžete servírovat. O tuhle skvělou snídani nebo večeři bude boj!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2071.5 kcal
  • Bílkoviny 206 g
  • Sacharidy 49.5 g
  • Tuky 127.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bistro salát s baby špenátem

Jarní úklid nejen v domácnosti: Jednoduchost a rychlost při vaření na prvním místě

Je jaro, příroda se probouzí k životu a my s ní. Dny se stávají delšími a teplejšími, což nás přirozeně láká k tomu, abychom trávili více času venku. Abychom si mohli tyto chvíle užívat naplno, je důležité najít způsoby, jak zjednodušit a zrychlit domácí práce – včetně přípravy jídel. Jak tedy strávit méně času v kuchyni a více času venku?