Teplá svačina z drůbežího masa, které vám zbylo ze včerejška. Přidejte salát a máte hlavní chod.
Postup
1
Navršte suroviny a pečte Předehřejte troubu na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Placky po jedné straně pokapejte olivovým olejem a pomazanou stranou je položte na velký plech. Potřete je rovnoměrně čatní a poté na ně klaďte kousky masa či šunky, sýr a nasekanou jarní cibulku. Pečte osm minut.
2
placky můžete rozkrájet podobným způsobem jako pizzu nebo je jezte vcelku – ale hlavně, dokud jsou ještě teplé a křupavé!
Kouzelná přísada
Čatní je zavařenina z ovoce, v níž se snoubí sladká chuť se slanou a kořeněnou. Výborné je mangové čatní Rajah, cca 70 Kč, k mání v Globusu, Hypernově nebo Tescu.
Komentáře