Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,6 (173x)
29. 7. 2016
Boeuf bourguignon podle Julie Child
Apetit
Boeuf bourguignon podle Julie Child
Apetit


Snadné
< 120 min
4,6 (173x)

Boeuf bourguignon neboli hovězí po burgundsku je připravované na červeném víně a nejlépe den dopředu, druhý den chutná ještě lépe. Hovězí pečte v troubě, výhodou je, že ho nemusíte tak často hlídat a je křehčí. Recept na hovězí po burgundsku je původem z Francie a rozhodně stojí za to ho vyzkoušet.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na cibulky

Na žampiony

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1025.67 kcal
  • Bílkoviny 73.5 g
  • Sacharidy 48.33 g
  • Tuky 47.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(173 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Špagety

Tipy na víkend: Filmy k sežrání

Pochmurné dny přímo vybízejí k tomu, abychom se schouleli na gauči a pustili si film. Sepsali jsme pro vás tipy na skvělé filmy, které jsou nějakým způsobem spojeny s jídlem a jejichž sledování nás vždy pobaví, zahřeje na duši nebo inspiruje. Tak dobrou chuť při sledování!