Boeuf bourguignon neboli hovězí po burgundsku je připravované na červeném víně a nejlépe den dopředu, druhý den chutná ještě lépe. Hovězí pečte v troubě, výhodou je, že ho nemusíte tak často hlídat a je křehčí. Recept na hovězí po burgundsku je původem z Francie a rozhodně stojí za to ho vyzkoušet.
Videorecept
Suroviny
6
Suroviny
6
Na cibulky
Na žampiony
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1025.67 kcal
- Bílkoviny 73.5 g
- Sacharidy 48.33 g
- Tuky 47.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child