Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborový salát s kysaným zelím

Tento salát je skvělý k opečené vinné klobáse.

Vydání: 2008/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Česká

Ingredience

    • 500 g brambor, vařených ve slupce a oloupaných
    • 120 g (červeného) kysaného zelí, pokrájeného a okapaného
    • 2 jarní cibulky či 1 menší cibule
    • 4 střední nakládané okurky
    • sůl a čerstvě mletý pepř k dochucení
    • nálev z okurek či horká voda smíchaná s trochou octa na dochucení

Příprava jídla

500 g brambor, vařených ve slupce a oloupaných, nakrájejte na kostičky. Smíchejte se 120 g (červeného) kysaného zelí, pokrájeného a okapaného, a 2 jarními cibulkami (či 1 menší cibulí) nasekanými najemno a kostičkami ze 4 středních nakládaných okurek. Osolte a okořeňte čerstvě mletým pepřem. Zvlhčete prohřátým nálevem z okurek či horkou vodou s trochou octa. Promíchejte. Může se jíst hned, i odleželý. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s jablky

Salát z červených brambor

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s hruškami

Salát z opečených brambor

Bramborový salát s avokádem

Bramborový salát & ryba (2 v 1)

Vídeňský bramborový salát po židovsku

Domácí bramborový salát

REKLAMA

Přidat komentář