Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s lákem z okurek

Nálev neboli lák z okurek se obvykle připravuje ze směsi vody s octem, cukru, soli a koření. Okurky nakládačky a jiná zelenina nebo houby se lákem konzervují a po čase přejímají jeho chuť. Je proto i sám o sobě, když dojíme okurky, skvělým ochucovadlem. Můžete ho přilít do bramborového či jiného zeleninového salátu, přidat do zálivek, omáček a marinád – podobně jako byste použili například citron nebo ocet. Můžete ho také opakovaně použít k naložení další zeleniny.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč