Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
8. 12. 2014
Brambory na loupačku s omáčkou pebre
Apetit
Brambory na loupačku s omáčkou pebre
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Brambory na loupačku nejsou výhradně český vynález. Zkuste neobvyklou chilskou variantu – brambory s jemným solným povlakem chutnají jako pečené v popelu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na omáčku pebre

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3485 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 397 g
  • Tuky 166 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Aji de gallina

Peruánské kuře na paprice: Jak připravit tradiční Aji de gallina

Peruánská kuchyně je známá svou rozmanitostí a intenzivními chutěmi. Aji de gallina, neboli peruánské kuře na paprice, je jedním z těch pokrmů, které vás okamžitě přenesou na severozápad Jižní Ameriky. Krémová omáčka, jemné kuřecí maso a lehce pikantní tón paprik – to vše dává dohromady kombinaci, která potěší všechny vaše smysly.