Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
8. 12. 2014
Marinovaná mozzarella


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Doporučujeme koupit v italských lahůdkách kvalitní buvolí mozzarellu. Na chuti je rozdíl opravdu znát!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2181 kcal
  • Bílkoviny 123 g
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 151 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

cukr

Vánoční cukroví bez cukru, ale s chutí! Velký průvodce: Jak nahradit cukr medem, sirupy nebo xylitolem a kolik čeho použít

Co kdyby letošní vánoční cukroví mohlo chutnat stejně dobře – nebo dokonce lépe – a přitom vás nemuselo trápit špatné svědomí? Tajemství se skrývá v přírodních sladidlech, o kterých možná ještě nevíte. Některá z nich používaly už naše babičky, jiná přišla ze vzdálených koutů světa. Všechna ale mají jedno společné: dokážou proměnit tradiční recepty v něco překvapivě chutného a zároveň šetrnějšího k vašemu tělu. Připravte se na malou revoluci ve vánočním pečení.

.