Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
3,8 (76x)
8. 12. 2014
Těstoviny aglio e olio & růžičková kapusta
Apetit
Těstoviny aglio e olio & růžičková kapusta
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
3,8 (76x)

Dokonalost v jednoduchosti, to jsou těstoviny aglio olio. Když k nim přidáte růžičkovou kapustu, získáte skvělou obměnu a lahodný oběd v jednom. Nejlepší těstoviny jsou ty nejjednodušší!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2641 kcal
  • Bílkoviny 109 g
  • Sacharidy 318 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(76 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Aglio olio

Co se skrývá pod tajemným názvem aglio olio a jak dokonale připravit nesnadnější těstoviny na světě

Aglio e olio v italštině znamená doslova „česnek a olej“. Jídlo, který se označuje jako aglio e olio, se skládá ze tří základních surovin: česneku, olivového oleje a (většinou) špaget. Použít však můžete jakékoli těstoviny. Jde o jídlo tradiční italské kuchyně, zejména na jihu země. Přidat do něj můžete i chilli papričky, pokrm pak ponese název aglio olio e pepperoncino.