Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Brambory si na kostky uvaříme. Na pánvi (nejlépe hlubší) si osmažíme na kostičky slaninu a přidáme nakrájená rajčata. Chvilku dusíme, poté přidáme uvařené brambory.
Bezinky, plody černého bezu, jsou jedním z přírodních darů, které můžete najít doslova za humny. Stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. Co s nimi? Možností je celá řada, a výhodou je, že kromě času stráveného sběrem vás prakticky nic nestojí....
Polsko je zemí plnou neodolatelných chutí, které stojí za to objevit. Od lahodného uzeného sýra oscypek, přes vydatná jídla jako bigos a žurek, až po sladké krówki – karamelky, na kterých si Poláci pochutnávají už téměř sto let. Polská...
Když se poprvé před šesti lety objevila, způsobila ve sladkém světě nevídaný poprask. K tmavé, mléčné a hořké čokoládě se přidal nový atraktivní druh: růžová. Nic tak převratného se ve světě čokolády neudálo od doby, kdy v roce 1936...
Milujete sýry a rádi zkoušíte nové věci? Od oblíbených kravských variant až po exotické sýry z buvolího nebo velbloudího mléka, možnosti jsou téměř nekonečné. Co takhle sýr s živými larvami? Objevte s námi fascinující svět sýrových...
Strach z promeškání módních potravin a trendů, známý jako foodmo, se díky internetu neustále zvyšuje. Ačkoliv je tento fenomén nejviditelnější v Americe, jeho vliv se šíří i do dalších koutů světa. Myslíte si, že se vás to netýká? Možná se...
Milujete pomalé víkendové snídaně? Inspirujte se příběhy pokrmů, které byste našli v těch nejlepších newyorských bistrech. Připravte si doma avokádový toast, vejce Benedikt nebo nadýchané lívance a přeneste atmosféru světové metropole přímo...