Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Brambory si na kostky uvaříme. Na pánvi (nejlépe hlubší) si osmažíme na kostičky slaninu a přidáme nakrájená rajčata. Chvilku dusíme, poté přidáme uvařené brambory.
Máte rádi chuť dokonale propečených špekáčků v kombinaci s řízným ležákem? Když roční období nebo aktuální počasí nepřeje opékání na ohni, připravte si oblíbenou retro klasiku z jednoho pekáčku – perfektní buřty na pivu v troubě.
...
Když se před pěti sty lety španělský dobyvatel Hernán Cortés vracel ze střední Ameriky, jedněmi z prvních suvenýrů, které s sebou do Evropy přivezl, byly kakaové boby. Jejich využití odkoukal od Aztéků. Ti kakao zpracovávali na...
Jedním z dlouhodobých nástrojů měření v oblasti zdraví je index tělesné hmotnosti neboli BMI. Metoda z 19. století čelí kontroverzím, přičemž kritici tvrdí, že je neobjektivní, nepřesný a celkově neužitečný. Spousta odborníků tvrdí, že je...
Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.
...