Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,6 (50x)
18. 7. 2014
Tradiční tartiflette se sýrem reblochon
Apetit
Tradiční tartiflette se sýrem reblochon
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,6 (50x)

Udělejte si francouzskou zapečenou pochoutku z brambor, kysané smetany, cibule a sýru s červenou plísní. Tradiční tartiflette se sýrem reblochon jsou zapečené brambory v luxusním podání. Recept vás nadchne svou rychlou přípravou a smetanovou chutí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1748 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 205 g
  • Tuky 62 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Brambory: jejich cesta i přehled druhů Jak nejlépe upéct brambory

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009