Udělejte si francouzskou zapečenou pochoutku z brambor, kysané smetany, cibule a sýru s červenou plísní. Tradiční tartiflette se sýrem reblochon jsou zapečené brambory v luxusním podání. Recept vás nadchne svou rychlou přípravou a smetanovou chutí.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1748 kcal
- Bílkoviny 77 g
- Sacharidy 205 g
- Tuky 62 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009