Bůčku si považují kuchaři u nás i v Asii. Mrkev a cibule podpoří sladkou chuť, která v kontrastu s vínem a koriandrem připomíná asijské speciality.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6608 kcal
- Bílkoviny 191 g
- Sacharidy 130 g
- Tuky 510 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.