Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (38x)
4. 1. 2017
Pomalu pečené hovězí na balzamiku
Apetit
Pomalu pečené hovězí na balzamiku
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (38x)

Pomalu pečené hovězí na balzamiku plnohodnotně zastoupí roli svátečního obědu. Při výběru masa dbejte na pěkné tukové mramorování – čím bude maso prorostlejší, tím bude pečínka šťavnatější.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4427 kcal
  • Bílkoviny 450 g
  • Sacharidy 172 g
  • Tuky 204 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

Trhané maso

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso

Nízká teplota, hluboký pekáč se spoustou šťávy nebo vína a dostatek času. Tahle trojkombinace je zárukou úspěchu. Jaké hovězí se do pekáče hodí nejvíce a jak ho nejlépe připravit? Tyto vypečené tipy a triky se dozvíte v článku. Kromě toho máte k dispozici spoustu receptů, podle kterých můžete šťavnaté hovězí maso připravit!