Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (27x)
16. 2. 2017
Krůtí prso pečené v podmáslí s rybízovou omáčkou
Apetit
Krůtí prso pečené v podmáslí s rybízovou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (27x)

Skvělá marináda dodá suššímu masu šťavnatost stejně jako voňavé šalvějové máslo schované "v kapse".


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na marinádu

Na šalvějové máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4875 kcal
  • Bílkoviny 119 g
  • Sacharidy 581 g
  • Tuky 232 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

Malinové couis

Jak na francouzskou ovocnou omáčku coulis

Našli jste v receptu francouzský termín ,coulis' a nevíte, co znamená? Není třeba se děsit. Jde pravděpodobně o ovocnou omáčku, která dodá každému dezertu správný sladkokyselý švih.  Fanoušci francouzské kuchyně vědí, že coulis dovede podtrhnout celou škálu pokrmů od dezertů až po pečené maso.