Příprava masa na roládu není tak těžká, jak by se zdálo. Snažte se koupit užší a delší kousek masa.
Suroviny
Pro 6-8 minut
Suroviny
Pro 6-8 minut
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4454 kcal
- Bílkoviny 337 g
- Sacharidy 310 g
- Tuky 225 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.