Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,7 (18x)
4. 1. 2017
Vepřová roláda se slaninou a jablky
Apetit
Vepřová roláda se slaninou a jablky
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,7 (18x)

Příprava masa na roládu není tak těžká, jak by se zdálo. Snažte se koupit užší a delší kousek masa. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 minut

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 minut

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4454 kcal
  • Bílkoviny 337 g
  • Sacharidy 310 g
  • Tuky 225 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.