Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chléb se sýrem a s medem

Zlaté kuchařské pravidlo praví: vezměte ty nejlepší suroviny a udělejte s nimi co nejméně. A my jsme ho dodrželi do puntíku!

Vydání: 2018/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Chléb a pečivo

Ingredience

    • 1/2 svazku ředkviček
    • 6 krajíčků dobrého chleba
    • 250 g sýra (např. cottage) nebo tvarohu
    • klíčky a výhonky na posypání (řeřicha, brokolice, alfa alfa…)
    • panenský olivový olej a med podle chuti

Příprava jídla

Ředkvičky nakrájejte na co nejtenčí plátky – nejlépe to půjde na mandolíně. Na plátky chlebů navrstvěte sýr (cottage) nebo tvaroh a obložte ředkvičkami a/nebo posypte klíčky. Chleby nakonec zakápněte olivovým olejem a medem. Podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Mandlové croissanty

Vafle

Jogurt pod peřinou

Vejce s fetou, hummusem a avokádem

Svačiny a svačinky

Přidat komentář