Chléb se sýrem a s medem

Chléb se sýrem a s medem

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (4)
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1969 kcal
Bílkoviny 76 g
Sacharidy 257 g
Tuky 56 g
Vláknina 30 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zlaté kuchařské pravidlo praví: vezměte ty nejlepší suroviny a udělejte s nimi co nejméně. A my jsme ho dodrželi do puntíku!

Související recepty

Vafle

Snídaně do postele? Ale zajisté.

Suroviny

ředkvičky 0.5 svazek
chleba 6
sýr 250 g
(např. cottage), nebo tvaroh
klíčky
řeřicha, brokolice, alfa alfa
olivový olej extra panenský
dle chuti
med
dle chuti

1 Ředkvičky nakrájejte na co nejtenčí plátky – nejlépe to půjde na mandolíně.

2 Na plátky chlebů navrstvěte sýr (cottage) nebo tvaroh a obložte ředkvičkami a/nebo posypte klíčky.

3 Chleby nakonec zakápněte olivovým olejem a medem. Podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/2

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit