Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp.
...
Už ve 12 letech začal Adam Dostál s akciemi na burze. Rozjel spoustu podnikatelských nápadů, některé se chytly, jiné skončily krachem. Neúspěchu se ale rozhodně nezalekl, jeho poslední projektem je úspěsná značka Grig, pod kterou prodává...
Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...
Úspěšná slovenská cukrářka a designérka dortů Petra Tóthová, která má své fanoušky také v Česku, je poslední měsíce v jednom kole. Ve středu 27. září 2023 jde do prodeje její nová kniha Cukrárna Petry Tóthové. V říjnu se objeví na...
Francouzská kuchyně nejsou jen víno a sýry ale také lahodné masové pomazánky a paštiky. Jednou takovou je rillettes. Že jste o ní neslyšeli? Nenechte se odradit cizokrajným názvem, ve skutečnosti k přípravě postačí jen maso, sůl, pepř...
Dubaj je známá svými luxusními hotely, mrakodrapy a světově proslulými podniky, ale nabízí také řadu restaurací, které překvapí svou chutí a autentičností, aniž by výrazně zatížily vaši peněženku. I s menším rozpočtem si můžete v Dubaji...