Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (25x)
6. 8. 2015
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka
Apetit
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (25x)

Inspirovali jsme se toskánskou polévkou pappa al pomodoro. Ta naše je krémová a k zbláznění dobrá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na rajčatové pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 723.75 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 56.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články