Letní večeře hotová vcukuletu!
Suroviny
Postup
V hlubokém talíři promíchejte mouku, 1/4 lžičky sušeného česneku, 1 lžičku soli a 1/2 lžičky pepře. V pánvi rozpalte 2 lžíce oleje. Kuřecí prsa obalte v kořeněné mouce, oklepte přebytečnou mouku a opékejte je na oleji dozlatova z každé strany 4 minuty.
V misce prošlehejte citronovou šťávu s medem, přidejte drcený česnek a vše vlijte ke kuřeti. Minutu dvě povařte a odstavte. Kuře vyjměte a do omáčky zašlehejte studené máslo. Vraťte kuře a dejte stranou.
V jiné pánvi rozehřejte zbylý olivový olej a opečte na něm citronová kolečka. Fazolkám seřízněte konce a překrájejte je na půl, fazolky přidejte k citronům a 3–5 minut je opékejte. Dochuťte solí, pepřem a zbylým sušeným česnekem. Podávejte s kuřetem.