Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,2 (12x)
2. 12. 2022
Čokoládové kostky s kávovým likérem
Olive Magazine/Immediate Media
Čokoládové kostky s kávovým likérem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
< 30 min
3,2 (12x)

Těmto čokoládovým kostkám se angličtině říká tiffins – čtverečky (nebo obdélníčky) čokolády smíchané se sušenkou a sušeným ovocem. Jsou ideálním jedlým dárkem pro každého mlsouna s vybranými chutěmi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

36

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

36

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 196.94 kcal
  • Bílkoviny 2.31 g
  • Sacharidy 21.08 g
  • Tuky 11.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/12

Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu