Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
1. 9. 2020
Karamelky s pastou miso
Olive Magazine/Immediate Media
Karamelky s pastou miso
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Miso je japonská pasta, která se vyrábí z fermentovaných sójových bobů. Používá se do polévek, k nakládání, do pomazánek i do sladkostí. Sáhněte po bílé variantě, která si se sladkým rozumí nejlépe.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 50 karamelek

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 50 karamelek

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2629 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 354 g
  • Tuky 132 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/12

Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Miso

Miso, pho, tom kha, ramen aneb Jak na zdravé a snadné asijské polévky

Byly časy, kdy asijskou polévku představovala instantní pytlíková ze supermarketu za čtyři koruny. Tyto levné polévky sice v obchodech najdeme pořád, ale svou velkou slávu už pár let zažívají i jejich poctivější verze. Lahodné asijské polévky připravené z vývaru, na které chodíme do asijských bister, si našly spoustu fanoušků. Kdo jednou ochutná pho, ramen nebo třeba tom kha kai, touží po tom vařit si je i doma.