Miso je japonská pasta, která se vyrábí z fermentovaných sójových bobů. Používá se do polévek, k nakládání, do pomazánek i do sladkostí. Sáhněte po bílé variantě, která si se sladkým rozumí nejlépe.
Suroviny
Na cca 50 karamelek
Suroviny
Na cca 50 karamelek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2629 kcal
- Bílkoviny 11 g
- Sacharidy 354 g
- Tuky 132 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/12
Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.