Trifle je přesně dezert, který každému vyrazí dech. Za efektním vzhledem se ovšem skrývá pouze jednoduché vrstvení – v tomto případě se střídají vrstvy piškotu, macerovaných jahod, jahodové pěny, šlehačky a čerstvých jahod. Příprava tedy není vůbec tak složitá jako u dortu, výsledek je ovšem stejně omračující. Pokud tedy chcete na party okouzlit hosty, trifle je vaše tajné eso v rukávu!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na piškotové těsto
Na jahodovou pěnu
Na macerované jahody a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 530.25 kcal
- Bílkoviny 28.58 g
- Sacharidy 33.67 g
- Tuky 30.08 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.