Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,7 (34x)
20. 5. 2022
Jahodový želé koláč
Apetit
Jahodový želé koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
3,7 (34x)

Křupavá sušenka, šťavnaté jahody a navrch něco krémového. Tenhle koláč vám udělá radost! Je to jeden velký jahodový košíček. Vynechali jsme pudinkový krém, ale pokud vám chybí, klidně jej naspod přidejte. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Na citronový korpus

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 325.55 kcal
  • Bílkoviny 54.2 g
  • Sacharidy 13.1 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/6

Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jahodový želé koláč

Jahody, smetana & želé: Dokonalá trojice, ze které vytvoříte skvělé dezerty. Pojďte si připravit třeba jahodový želé koláč nebo jahodovou bombu s ovocem

Léto přináší sezónu čerstvých jahod, které jsou jako stvořené pro sladké kulinářské kreace. Kombinace jahod, smetany a želé nabízí nespočet možností pro vytvoření lahodných dezertů, které nejen potěší chuťové pohárky, ale také ohromí svým vzhledem. Jak mohou tyto tři suroviny společně zářit v různých pečených i nepečených dezertech?