Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kakaem holandského typu

Tzv. nizozemské kakao nebo kakao holandského typu vzniká tradičním způsobem, který zavedl nizozemský vynálezce C. J. van Houten, při kterém je přírodní kakaový prášek ustálen regulátory kyselosti. Dochází tak k tvz. alkalizaci. Takto zpracované kakao má tmavší odstín. Musí vždy obsahovat nejméně 20 % kakaového másla. Kromě toho obsahuje flavonoidy a je bohatým zdrojem minerálů jako hořčík, draslík, selen, zinek, mangan, chrom a vápník. Obsahuje také vitamíny skupiny B nebo vitamín C. Podporuje oběhový systém, působí na migrénu a nervy, zvyšuje fyzickou výkonnost.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč