0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Daňčí steak v jalovci a bylinkách

Daňčí steak v jalovci a bylinkách
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Daňčí steak v jalovci a bylinkách

3.3/5 Počet hodnocení: 35
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 527 kcal
Bílkoviny 85 g
Sacharidy 15 g
Tuky 11 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Daňčí maso je pravidelně k dostání v lepších supermarketech nebo je koupíte v prodejnách se zvěřinou. Stejným způsobem můžete připravit i jiné maso, např. hovězí svíčkovou.

Suroviny

daňčí maso 4 ks
hřbet po 150-200 g
sůl
pepř
čerstvě mletý
jalovec 1 ČL
rozdrcené kuličky
tymián 2 snítky
rozmarýn 2 snítky

1 Steaky z daňka osolte, opepřete, posypte rozdrcenými kuličkami jalovce a lístky tymiánu a rozmarýnu. Rozpalte grilovací pánev a steaky na ní opékejte 2 minuty po každé straně. Předehřejte troubu na 120 °C.

2 Maso rozložte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na 4–6 minut dojít do předehřáté trouby. (Vždy záleží na tom, jak máte maso rádi propečené a jak velký steak jste ukrojili.)

 

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč