Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
3,4 (52x)
5. 10. 2017
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
Apetit
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
3,4 (52x)

Daňčí maso je pravidelně k dostání v lepších supermarketech nebo je koupíte v prodejnách se zvěřinou. Stejným způsobem můžete připravit i jiné maso, např. hovězí svíčkovou. Daňčí steak v jalovci a bylinkách podávejte s batátovým pyré nebo bramborovou kaší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 131.75 kcal
  • Bílkoviny 21.25 g
  • Sacharidy 3.75 g
  • Tuky 2.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(52 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna