Zkuste si udělat populární italský sýr sami doma. Odměnou za práci vám bude skvělá chuť domácí mozzarelly a nespočet využití. Z mléka, syřidla a kyseliny citronové vyrobíte do hodiny senzační pochoutku, kterou můžete servírovat v oblíbené kombinaci s rajčaty a bazalkou, nebo použít na pizzu.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 940 kcal
- Bílkoviny 60 g
- Sacharidy 100 g
- Tuky 40 g
Postup přípravy
- Domácí sýry: panýr, ricotta, mozzarela, pivní, smetanový a další Velký přehled mozzarell: Jaký je rozdíl mezi fior di latte, burratou, stracciatellou a bufalou?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: