Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,3 (94x)
18. 7. 2014
Domácí mozzarella
Apetit
Domácí mozzarella
Apetit


Snadné
< 45 min
4,3 (94x)

Zkuste si udělat populární italský sýr sami doma. Odměnou za práci vám bude skvělá chuť domácí mozzarelly a nespočet využití. Z mléka, syřidla a kyseliny citronové vyrobíte do hodiny senzační pochoutku, kterou můžete servírovat v oblíbené kombinaci s rajčaty a bazalkou, nebo použít na pizzu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 940 kcal
  • Bílkoviny 60 g
  • Sacharidy 100 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Domácí sýry: panýr, ricotta, mozzarela, pivní, smetanový a další Velký přehled mozzarell: Jaký je rozdíl mezi fior di latte, burratou, stracciatellou a bufalou?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(94 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Základní pizza Margherita

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5