Žádné pečení ve vodní lázni, žádné složitosti – domácí paštiku z kuřecích jater máte hotovou raz dva. Do lednice na ni budete chodit tak dlouho, až nakonec půjdete koupit suroviny na další várku. Proto příště udělejte recept z dvojí dávky.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 689.5 kcal
- Bílkoviny 27.75 g
- Sacharidy 10.25 g
- Tuky 55.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/8
Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010