Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,2 (200x)
18. 7. 2014
Domácí paštika s bílým vínem a provensálským kořením
Apetit
Domácí paštika s bílým vínem a provensálským kořením
Apetit


Snadné
< 45 min
4,2 (200x)

Žádné pečení ve vodní lázni, žádné složitosti – domácí paštiku z kuřecích jater máte hotovou raz dva. Do lednice na ni budete chodit tak dlouho, až nakonec půjdete koupit suroviny na další várku. Proto příště udělejte recept z dvojí dávky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 689.5 kcal
  • Bílkoviny 27.75 g
  • Sacharidy 10.25 g
  • Tuky 55.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Chuťovky pro gurmány: 6 nejlepších domácích paštik

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(200 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

Zvolte nejoblíbenější české vinařství a vyhrajte

Mnoho českých a moravských vinařů dělá kvalitní vína, která si získala oblibu u běžných spotřebitelů i respekt odborníků na mezinárodních soutěžích. Vinařství zůstávají u osvědčených postupů, ale nabízejí i novinky, které se často setkají s velmi kladným ohlasem. Dobrým příkladem posledních několika vinařských sezon je nárůst obliby růžových vín a fenomén mladého svatomartinského vína. Vinaře či vinařství, které svoji práci odvádí nejlépe, hledá už čtvrtým rokem soutěž Vinařství roku, kterou pořádá Svaz vinařů České republiky. Výsledky práce vinaře posuzuje nejen na základě kvality vyráběného vína, ale také zda a jak svým podnikáním přispívá k rozvoji a modernizaci oboru vinařství.

Cena veřejnosti Vindemia publica

Kdo se stane nejlepším tuzemským vinařstvím, se dozvíme na slavnostním večeru 28. března 2013 v pražské Lucerně. O vítězi už rozhodla odborná porota, jeho jméno je však zatím tajné. Jisté je, že to bude někdo z následující šestice: Štěpán Maňák, Moravíno, Sonberk, Vladimír Tetur, Miroslav Volařík nebo Znovín Znojmo.  Ovlivnit výsledky může i laická veřejnost, a to svými hlasy v samostatné soutěži Vindemia publica 2012. Svého favorita můžete podpořit na www.vindemiapublica.cz nebo prostřednictvím mobilní aplikace.