Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (19x)
18. 7. 2014
Paštika z kuřecích jater s jablečno–šafránovým čatní


Snadné
> 60 min
4,3 (19x)

Domácí paštika má jediné úskalí: už nikdy vám nebude chutnat jiná. Rozdíl mezi domácí paštikou a pěnou prodávanou za pár korun v konzervě je nebetyčný!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 misek po 100 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 misek po 100 ml

Na základ

Na zalití

Na čatní

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 791 kcal
  • Bílkoviny 20.88 g
  • Sacharidy 44.75 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

paštika s chlebem

Pětkrát lahůdková paštika

Paštiky připravíte raz dva, a přitom je klidně můžete vydávat za dílo kuchařského mistra. Jako studená chuťovka na čerstvě opečeném pečivu jsou nepřekonatelné. Jednou ochutnáte, a paštikám z regálu v samoobsluze už se příště vyhnete obloukem. Vyzkoušejte některý z následujících receptů.