Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na přípravu domácí paštiky?

pastika
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Domácí paštika je skvělou chuťovkou pro návštěvy. Příprava vyžaduje trochu více času, ale rozhodně se vyplatí. Navíc můžete plně uplatnit svojí fantazii a oblíbené chutě. Svůj výtvor můžete použít i jako vánoční dárek, třeba s formičkou a receptem!

Základem paštiky je tučné maso nebo játra, případně slanina či špek. Dochucuje se vínem, muškátovým oříškem, jalovcem, tymiánem, brusinkami, švestkami či meruňkami. Použít můžete i sušené houby.

Vyzkoušejte domácí francouzskou paštiku, paštiku s cibulovou marmeládou nebo paštiku z kuřecích jater s jablečno-šafránovým čatní.

Náš tip: Připravte si také kuřecí paštiku podle našeho video receptu

 
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín