Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

játra kuřecí
šalotka
cibule
husí sádlo
ančovičky (konzerva)
chleba
sůl
pepř
petrželka
rozmarýn
koňak

Šalotku a cibulku nasekáme na drobno orestujeme na husím sádle přidáme prolisovaný česnek.

Vložíme kuřecí játra (překrájená na menší kousky)

Vidličkou játra rozmačkáme přidáme filátka ančoviček a nasekaný rozmarýn...Přilijeme kapku konˇaku,povaříme.

V pánvi na husím sádle opečeme krajíc chleba dokřupava.

Mezitím dochutíme játra solí a pepřem.Vložíme na chleba a rychle naservírujeme.

Ozdobíme kolečky cibule a čerstvou petrželku...

Autor: stoltomas

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit