Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9/5 Počet hodnocení: 17
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 983 kcal
Bílkoviny 107 g
Sacharidy 70 g
Tuky 30 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Nemáte po ruce rozmarýn? Poslouží vám čerstvý nebo sušený tymián.

Související recepty

Suroviny

bez kůže
sůl
olivový olej 1 PL
krájené
rozmarýn 2
med 1 PL
1 kostka
drůběží vývar

Postup

1
Kuřecí prsa osolte a z obou stran osmažte na oleji. Dejte stranou. Do pánve vhoďte žampiony i nasekaný rozmarýn a smažte dozlatova.


2
V hrnku vody rozmíchejte kečup, med a kostku. Maso vraťte na pánev, zalijte vzniklou směsí a na mírném ohni nechte asi dvacet minut probublávat, aby maso změklo.


Ideální příloha: šťouchané brambory a zeleninový salát


Úžasná omáčka
Hotové kuře vyjměte z pánve a omáčku nechte ještě chvíli redukovat na mírném ohni. Odměnou vám bude výrazná, intenzivní chuť.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

AD
Lahodná podzimní bruschetta

Lahodná podzimní bruschetta

Co pořád vymýšlet k večeři, aby si celá rodina pochutnala? Také vám často hlavou jde tato myšlenka? Pokud ano, mám pro vás tip na lahodnou podzimní bruschettu, která se hodí i jako snack nebo dopolední brunch v italském stylu. ...