Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (28x)
21. 9. 2022
Donuty & 5x poleva
Apetit
Donuty & 5x poleva
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (28x)

Donuty jsou koblížky s dírou uprostřed, glazované pestrobarevnými polevami. Jsou typicky smažené, my pro vás ale máme variantu z trouby. Pečené donuty (doughnuty) jsou krásně nadýchané a ušetříte spoustu oleje. Polevu můžete zvolit hned z pěti různých variant. A nezapomeňte na posypku! Zda to budou sekané oříšky, sezam, čokoládové nebo cukrové sypání je jen na vás. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na16–20 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na16–20 kusů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 441.25 kcal
  • Bílkoviny 15.38 g
  • Sacharidy 37.81 g
  • Tuky 24.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší kynuté buchty

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.