Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (32x)
2. 2. 2017
Koblihy & donuty se ciderem a javorovým sirupem podle Maškrtnice
Apetit
Koblihy & donuty se ciderem a javorovým sirupem podle Maškrtnice
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (32x)

Večer zaděláte, ráno usmažíte. Horké jsou totiž nej! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 16 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 16 kusů

Na ganache z bílé čokolády

Na javorovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 19397 kcal
  • Bílkoviny 121 g
  • Sacharidy 736 g
  • Tuky 1799 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/2

Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.