Dort není až tak složitý, jen časově náročný. Pokud ho tedy chcete připravit své lásce ke svátku svatého Valentýna, raději s tím počítejte. Výrobu rozložte na dva dny: první den upečte křehké těsto a bezé. Druhý den připravte ovocnou vrstvu a krém a vše sestavte dohromady.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na bezé
Na křehké těsto
Na ovocnou vrstvu
Na krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 373.38 kcal
- Bílkoviny 44.04 g
- Sacharidy 23.31 g
- Tuky 10.85 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí