Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (150x)
8. 4. 2016
Bezé roláda
Apetit
Bezé roláda
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (150x)

Bezé roláda z pzeňskaé cukrárny Crystal, vám připomene staré mléčné bary. Retro interiér však doplňují dokonalé dorty a zákusky z poctivých přísad. Recept je upravený na běžnou velikost plechu, kterou většina z nás doma používá. Chcete-li mít roládu zatočenější, rolujte ji směrem od kratší strany. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 roládu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 roládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3107 kcal
  • Bílkoviny 57 g
  • Sacharidy 275 g
  • Tuky 199 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(150 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Míša řezy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/4

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.