Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Nejsou krevety jako krevety. Kromě desítek druhů lišících se barvou, velikostí nebo místem výlovu, můžete vybírat krevety čerstvé, mražené, předvařené, ve skořápce nebo již vyloupané a v mnoha dalších variantách, mezi nimiž je často obtížné...
Dokonale opečené brambory jsou skvělou přílohou, která často mizí z talíře jako první. Jejich kouzlo spočívá v tom, jak jsou na povrchu křupavé a uvnitř měkké a kypré. Tak trochu připomínají smažené, ale jsou z trouby, takže sníst celou...
Abyste se ve dnech plných povinností zbavili stresu, musíte začít uklízet – ve své hlavě i ve své kuchyni. Jakmile budete mít kolem sebe pořádek, začne se vám více dařit při vaření, což potvrzují nejúspěšnější šéfkuchaři.
...
Říjnové číslo Apetitu je inspirováno českou kuchyní. Mísí se v něm tradiční recepty s těmi moderními – třeba kuřetem na čerstvé paprice nebo perníkem s žitným kvasem.
...
Připravit dokonalý těstovinový salát vyžaduje pečlivý výběr ingrediencí a chutného dresinku. Klíčovým faktorem, který ovlivňuje výslednou chuť i strukturu, je ale volba správného typu těstovin. Víte, které těstoviny nejlépe absorbují chutě...
Kdoule, oskeruše, dřínky a mišpule byly kdysi běžnou součástí české kuchyně. Dnes jsou tyto podzimní plody spíše zapomenuté, což je škoda, protože mají stále co nabídnout. Připojte se k nám na cestě do minulosti a přiveďte je zpět do...