Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (8x)
29. 10. 2015
Dýňová omáčka k rýži
Dýňová omáčka k rýži


Snadné
> 60 min
4,1 (8x)

Uvaříme si rýži dle návodu na obalu. Dýni omyjeme, vydlabeme jádra, neloupeme a nakrájíme ji na centrimetrové kostičky. Cibulku necháme na oleji zesklovatět, přidáme římský kmín a koriandr. Přidáme nastrouhanou mrkev, dýni, bobkový list a podlijeme vodou. Mírně osolíme a vaříme, dokud se dýně nerozvaří. Není nutné dále zahušťovat. 

Na závěr dosolíme, opepříme a přidáme cizrnu na prohřátí. Servírujeme s porcí rýže a posypané pažitkou či petrželkou. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 128.25 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 14.75 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Recept je součástí kolekce