Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (486x)
19. 5. 2016
Gnocchi se špenátem
Apetit
Gnocchi se špenátem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (486x)

Gnocchi jsou absolutní italská klasika, která v mnohém připomíná naše české noky. Gnocchi či noky z bramborového těsta se báječně hodí k nejrůznějším omáčkám. Tento recept na gnocchi se špenátem sází na osvědčenou kombinaci jemné smetanové omáčky a špenátu. Použijete-li kupované noky, večeři či oběd můžete servírovat v rekordním čase.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 434.75 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 55.25 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(486 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Víno jako hlavní ingredience

Víno jako hlavní ingredience

Známe to jistě všichni, kdykoliv přijdeme do lepší restaurace, dobrá obsluha nám k vybranému pokrmu doporučí i vhodné víno. Proč? Protože špatné párování dokáže zkazit i sebelepší pokrm. Ovšem když z vína vaříme, je ještě mnohem těžší vykouzlit dokonalou večeři. Víno se skutečně nehodí ke všem ingrediencím. My jsme pro vás ovšem vybrali čtyři vinné recepty, s nimiž nikdy nešlápnete vedle.