Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (60x)
19. 5. 2016
znojemska hovezi pecene
Apetit
Znojemská hovězí pečeně
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (60x)

Znojemská hovězí pečeně nebo také znojemská omáčka na seznamu tradičních českých omáček rozhodně nesmí chybět. Znojemská s dušenou rýží nebo knedlíkem, připravená z kvalitních surovin vykouzlí na tváři každého strávníka blažený úsměv. Jestli i vám se sbíhají sliny, pak nabízíme recept, na kterém si pochutnáte.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 494.5 kcal
  • Bílkoviny 51.75 g
  • Sacharidy 16.25 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články