Znojemská hovězí pečeně nebo také znojemská omáčka na seznamu tradičních českých omáček rozhodně nesmí chybět. Znojemská s dušenou rýží nebo knedlíkem, připravená z kvalitních surovin vykouzlí na tváři každého strávníka blažený úsměv. Jestli i vám se sbíhají sliny, pak nabízíme recept, na kterém si pochutnáte.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 494.5 kcal
- Bílkoviny 51.75 g
- Sacharidy 16.25 g
- Tuky 23.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008