Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)
31. 1. 2022
Filátka z pstruha duhového s křenovou omáčkou a kapary
Apetit
Filátka z pstruha duhového s křenovou omáčkou a kapary
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)

Ryba v kombinaci s křenem je oblíbená především v severských zemích, kde hraje prim uzený losos. My jsme zvolili úpravu zatepla v podobě domácího pstruha.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Na křenovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 464 kcal
  • Bílkoviny 32.5 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Robin Nguyen se dostal do povědomí i díky soutěži MasterChef

„Miluju českou kuchyni, můžu ji jíst každý den,“ říká Robin Nguyen

Rodák z Hanoje a milovník české kuchyně? Ano, to je Robin Nguyen. Pochutná si na výpečcích, ví, kam jít na skvělou svíčkovou i smažák, ale zpozorní, když někdo z food blogerů začne dělat Phở! O tomhle sympaťákovi ještě hodně uslyšíte, mimo jiné proto, že startuje naše dlouhodobá spolupráce – Robin bude doporučovat, kam v Praze vyrazit třeba na skvělé smažené kuře.