Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)
22. 10. 2021
Pstruh na sardeli a kmíně
Apetit
Pstruh na sardeli a kmíně
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)

Tam, kde se sardelky loví, je běžně jedí čerstvé. My je známe spíše konzervované, jako prostředek k dodání té pravé rybí chuti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 433 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 34 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.